<< terug naar het overzicht

Nieuwe Veste

Wij zijn Nieuwe Veste 

Vanuit onze expertise op het gebied van taal, creativiteit en kunst leveren we in samenwerking met anderen een essentiële bijdrage aan de persoonlijke ontwikkeling en burgerschap van alle inwoners in Breda voor een sociaal cultureel levendige en aantrekkelijke stad.  

Met onze onderschoolse cultuureducatie geven we alle kinderen in Breda de mogelijkheid om de verbeeldende kracht van taal, creativiteit en kunst te ontdekken en creatieve, communicatieve en sociale vaardigheden te ontwikkelen. 

Heb je een maatwerkvraag of wil je vakleerkrachten kunst en cultuur inzetten vanuit de werkdrukgelden? Vraag naar de mogelijkheden. Vanuit ons stadsbrede netwerk denken we graag met je mee.  

Meedoen omdat je vertrouwen hebt in jezelf. Je creativiteit de ruimte geven om die veelbelovende ideeën tot leven te brengen. Samen muziek maken om de ander te laten genieten. Kunst ontdekken om de schoonheid ervan te ervaren. Kennis opdoen door de ander te ontmoeten. De taal beheersen om de ander te verstaan. Je eigen mening vormen om de wereld een stapje verder te brengen. Jezelf kunnen uiten omdat je de moeite waard bent.   

 

Aanbod van deze aanbieder:
Adres
Molenstraat 6
4811 GS 4811 GS

Contact
Tel.:0625739932
m.damen@nieuweveste.nl
Https://www.nieuweveste.nl