Home > Aanbieder > Dot belevingstheater

<< terug naar het overzicht

Dot belevingstheater

DOT belevingstheater is een interactief theater op lokatie waar leerlingen alle ruimte krijgen om een voorstelling te beleven op hun eigen wijze. We nemen de tijd, bewaren rust en gaan te werk met aandacht en respect. DOT neemt leerlingen/ meesters  en juffen mee in een interactieve gecreeerde wereld van spel en samenspel door kijken, horen, voelen en ruiken. De lichaamsgebonden ervaringen het theaterspel en de totale beleving spelen in activiteiten een belangrijke rol. Het decor, de kostuums en de zelf gecomponeerde muziek zorgen mee voor een bijzondere belevenis.

Voor het speciaal onderwijs hebben we een 5 tal voorstellingen die gemaakt zijn voor leerlingen met ontwikkelingsleeftijd 0 t/m 4 jaar. Zie kopje voorstellingen op onze website.

In de zomer van 2018 hebben we de voorstelling Dabberlappen aangepast zodat hij naast het speciaal onderwijs ook voor het regulier onderwijs geschikt is. Deze reguliere 'kindervoorstelling' voorstelling is geschikt voor de groepen 1,2 en 3 in het regulier onderwijs en voor leerlingen met ontwikkelingsleeftijd 4 t/m 7 jaar in het speciaal onderwijs. Zie kopje kindervoorstelling op onze website.

 

 

Adres
Johan Willem Frisiolaan 24
4818 LH Breda

Contact
Tel.:06 1386 3821
mathonshirley@gmail.com
https://dotbelevingstheater.info
Aanbod van deze aanbieder:
speciaal onderwijs
Foto bij Dabberlappen

Dabberlappen

DOT Belevingstheater

Niveau

Discipline

speciaal onderwijs
Foto bij RoodeWitse

RoodeWitse

DOT Belevingstheater

Niveau

Discipline