Home > Aanbieder > Corpo Máquina Society

<< terug naar het overzicht

Corpo Máquina Society

Guilherme Miotto, choreograaf en artistiek leider van Corpo Máquina Society, blaast een frisse wind door de kunsteducatie. Voortdurend is hij op zoek naar onvermoede ingangen voor kunstbeleving en onderzoekt hij uitnodigende creatie- en presentatievormen. Zo bouwt hij bruggen tussen voetbal, skaten, free running, VR, theater en hedendaagse dansstijlen. Met Corpo Máquina Society brengt hij het systeem, de straat en de kunst in gesprek met elkaar. Met een bevrijdende kijk op wat dans is. Met oog voor individuele interesses, talenten, vaardigheden en energieën. En met een speciale antenne voor het creëren van betrokkenheid van iedere toeschouwer en iedere deelnemer. 

In ieder mens en ieder kind haalt Corpo Máquina Society de danser naar boven. Een danser die muren omver werpt, schotten neerhaalt en vastgeroeste vormen en verhoudingen tussen mensen doorbreekt. Dwars door cultuurverschillen, leeftijdsgrenzen, sociale- en taalbarrières heen vindt de zeggingskracht van het lichaam zijn weg.

Alles wat zich buiten de muren van het reguliere theater beweegt, brengt Corpo Máquina de zaal in en andersom. Voorstellingen worden in de theaterzaal gespeeld maar net zo goed unplugged in andere contexten als gymzaal, sportclub of winkelcentrum. 

 

Adres
Speelhuislaan 151
4815CD Breda

Contact
Tel.:0621438386
heleen@corpomaquina.nl
www.corpomaquina.nl
Aanbod van deze aanbieder:
diversiteit
Foto bij Bolistas

Bolistas

Corpo Máquina Society

6 - 8

Niveau

Discipline

Foto bij Football Meets Dance

Football Meets Dance

Corpo Máquina Society

5 - VO

Niveau

Discipline