Home > Aanbieder > Beeldmakerij

<< terug naar het overzicht

Beeldmakerij

“We stoppen niet met spelen omdat we oud worden. We worden oud omdat we stoppen met spelen” 

Spelen wij nog steeds met poppen? Jazeker. En hoe! In onze voorstellingen snijden we graag sociaal relevant maatschappelijke thema’s aan zonder daarbij belerend te worden. Eigenwijze en tegendraadse voorstellingen met een gezonde dosis humor. 

We willen ons publiek verwonderen maar ook kritisch na laten denken over de steeds veranderende wereld om ons heen. Het is essentieel om kinderen (maar ook volwassenen) een fantasievolle, veilige, fijne en inspirerende theaterbeleving te bieden waarop zij later, maar ook nu, eigen keuzes en meningen kunnen stoelen. Middels onze voorstellingen hopen wij bij te dragen aan een open en nieuwsgierige blik op de wereld. 

Bij alle voorstellingen is een lesbrief aanwezig. De lesbrieven bevatten o.a. creatieve opdrachten, bewegingsopdrachten, handleiding voor een filosofisch kringgesprek, vakoverstijgende opdrachten en meer.

Naast het spelen voor regulier primair onderwijs hebben wij ook veel ervaring met het spelen op sbo en so scholen. We denken graag mee in mogelijkheden.

Adres
Raadhuisstraat 15
4698 AJ Oud-Vossemeer

Contact
info@beeldmakerij.com
www.beeldmakerij.com
Aanbod van deze aanbieder:
Foto bij Mis Poes!

Mis Poes!

Beeldmakerij

1 - 2

Niveau

Discipline

Foto bij Reus Ribus en de Relkabouters

Reus Ribus en de Relkabouters

Beeldmakerij

1 - 2

Niveau

Discipline