Home > Aanbieder > Aartsen Kids Foundation

<< terug

Aartsen Kids Foundation

Aartsen Kids Foundation wil graag bijdragen aan een mooiere, liefdevollere samenleving. Wij geloven dat dit begint bij het inspireren van kinderen; dat ze mogen groeien in wat ze graag doen, waar ze blij van worden. Sterk, zelfbewust en vol zin om hun eigen leven te leiden!

 

Deze ambitie en zienswijze hebben geresulteerd in de gedachte ‘het is stoer om oer-gelukkig te zijn!’ Ofwel ‘stOerGelukkig’. 'stOerGelukkig' zijn is niet voor ieder kind even vanzelfsprekend. Op die momenten geeft Aartsen Kids Foundation kinderen graag een positief steuntje in de rug. Als je kinderen met een positieve benadering uitlegt en vooral laat beleven hoe voeding, natuur, gezondheid en welzijn met elkaar verbonden zijn, kunnen ze later bewustere keuzes maken voor zichzelf en hun omgeving.  

Kinderen helpen om hun leven een positieve draai te geven. Dat is al sinds de oprichting van Aartsen Kids Foundation, in 2007, de wens van Jack en Hellen Aartsen. Om dit te kunnen realiseren onderneemt de stichting diverse initiatieven. Initiatieven die kinderen inspireren en ondersteunen om in hun eigen kracht te blijven.

Adres
Heilaar-Noordweg 9
4814 RR Breda

Contact
Tel.:076 – 524 8250
info@aartsenkidsfoundation.com
https://www.aartsenkidsfoundation.com
Aanbod van deze aanbieder:
Foto bij Stoere Traktaties

Stoere Traktaties

Aartsen Kids Foundation

3 - 6

Niveau

Werkvorm