Home > Aanbieder > Ira Guinevere Hoefsmid

<< terug

Ira Guinevere Hoefsmid

Ira Hoefsmid hier, filmmaker en filmdocent!  Ik geloof dat praten over bewegende beelden, waarmee kinderen en jongeren overspoeld worden in deze tijd, essentieel is om inzicht te creëren in hun mediabeleving. En film is daar een ultiem medium voor!

Momenteel ontwikkel ik lessen en workshops binnen de Academie voor Beeldende Vorming in Tilburg, waar ik mijn opleiding tot bevoegd docent heb afgerond. Samen met mijn opleiding tot filmmaker streef ik naar een combinatie van mijn twee passies.

lk biedt gastlessen en cursussen aan over introductie in film, smartphone video, een verdiepende workshop (jeugd)documentaire en een lessen traject over videokunst, gericht op mediawijsheid binnen het voortgezet onderwijs. Deze lessen zijn geschikt voor leerjaren 1 t/m 6 en binnen het MBO en worden op niveau aangepast. Hiernaast ben ik beschikbaar om gastlessen te geven aan alle leeftijden over het maken van video’s, een technische maar simpele uitleg over hoe je binnen je verschillende werkvelden video’s kan maken om een punt over te brengen. Geïnteresseerd? Neem contact met me op, dan kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Aanbod van deze aanbieder:
Foto bij Media op maat!

Media op maat!

Ira

1 - 8

Niveau

Discipline