Home > Aanbod > LinkedIn jouw ding? LinkedIn jouw ding!

LinkedIn jouw ding? LinkedIn jouw ding!

Gegeven door: CultuurAcademie Breda

Activiteit

Locatie
Nieuwe Veste
Niveau
professionalisering(kunstvakdocent;[anders]ZZP'er;)
Vorm
Geschikt voor het regulier onderwijs;
Groepsgrootte
Max. 25 deelnemers
Type
Clinic/workshop
Werkvorm
Actief
Periode
Vanaf 08-06-2023

Inhoud

Waarom is LinkedIn juist voor jou als professional hét medium??

LinkedIn is, met alleen al in Nederland? 9,5 miljoen leden, een gigantisch bestand van professionals en bedrijven. Je kan er dus niet omheen als zzp’er. Maar hoe haal je er het maximale uit? Hoe kom je onder de aandacht bij je doelgroep? Hoe kun je in contact komen met nieuwe personen uit je vakgebied via dit platvorm? En met nieuwe cursisten, kopers en opdrachtgevers?? Via LinkedIn laat je niet alleen jezelf en je onderneming zien, je kunt ook anderen laten vertellen wat jouw talent en vakmanschap betekende voor hen.?

In deze training voor culturele zelfstandigen ga je praktisch aan de slag met Elton Backx.

Het is niet de vraag óf maar wát je als professional met LinkedIn moet doen

In de training kijken we naar het opstellen van een goed? en aantrekkelijk profiel. We besteden aandacht aan het gebruik van een kopregel, een sprekende achtergrondfoto, en heldere tekst. En hoe werkt ‘vinden en gevonden worden’? Door hashtags, links, en timing van posts slim te gebruiken kom je tot een groter bereik, én dus meer opdrachten.

We gaan direct aan de slag dus neem je laptop mee dan haal je er het maximale uit.?

 

Aanmelden kan alleen via deze link!

 

Elton Backx

Elton is mede-oprichter van De Heren van Werk. De Heren van Werk maakt loopbaan- en ondernemerscoaching vanzelfsprekend voor particulieren en bedrijven. Elton helpt mensen anders te kijken naar de arbeidsmarkt en de kracht van LinkedIn. Hij helpt je niet alleen gevonden te worden door werkgevers of opdrachtgevers, maar geeft je ook het duwtje om het lef te hebben mensen te benaderen.

Deherenvanwerk.nl

Praktische trainingen voor de ZZP’er

Afgelopen jaar werden de trainingen voor zzp'ers erg goed ontvangen. Reden genoeg om dit jaar opnieuw praktische trainingen voor de zzp’er in de creatieve sector te organiseren. De inhoud is anders, het recept vergelijkbaar: dat wat je leert kun je vrijwel direct toepassen. 

Door de honorering van onze aanvraag bij het FCP (Fonds voor Cultuurparticipatie) is deelname kosteloos. Het programma wordt georganiseerd door Kunstloc Brabant, in nauwe samenwerking met bureau CiST Tilburg en De Nieuwe Veste Breda.

Zelfstandig sterker

 

Uitvoering door:

Elton Backx

Benodigdheden:

Laptop

Kosten

Kosten
Gratis