<< terug naar het overzicht

Dansgezelschap de Stilte

Moderne dans behoort tot de wereld van de kunsten. Roept vragen op, kleine en grote. Draagt bij aan het leren kennen van onszelf. Wie naar kunst kijkt, kijkt naar zichzelf. Juist bij het beoefenen en beschouwen van kunst komen we erachter dat wij allen hetzelfde zijn en toch anders. Dat ieder mens zijn eigen beleving kent. En dat die verschillen bijzonder zijn.

Wij zien het als onze taak om kinderen mee te nemen in de wereld van kunst. Niet alleen door zelf te dansen, maar ook door te kijken naar dans.

We bieden voorstellingen aan gedanst door de dansers van de Stilte, veelal samen met live muziek. Hierbij zijn bijbehorende dansworkshops te reserveren. Tevens geven we workshopseries aan de hand van literatuur of kunst en ook teamtrainingen voor leerkrachten, pabo's en ICC'ers.

Mocht u specifieke vragen hebben over dansworkshops, gaan we graag met u hierover in gesprek.

'de Stilte doet een appèl op spel en fantasie van kinderen. Fantasie is de motor van vernieuwing, van anders zien, anders handelen. Het genot is het begin, de verwondering het vervolg, de creatieve daad het eindresultaat.' - Jack Timmermans

Aanbod van deze aanbieder:
Adres
Markendaalseweg 75
4811KB Breda

Contact
Tel.:076-5138125
marinka@destilte.nl; susanne@destilte.nl
www.destilte.nl