Home > Aanbieder > stichting STRP

<< terug naar het overzicht

stichting STRP

STRP organiseert tours, workshops, projecten en bijeenkomsten voor leerlingen, studenten en onderwijsmakers. Dat doen we tijdens onze evenementen, zoals STRP Festival, maar ook op locatie zoals bij jou op school of jouw event.

Met de onderwijsprogramma’s van STRP verkennen jongeren de creatieve mogelijkheden van technologie, reflecteren ze op technologische ontwikkelingen en ontdekken ze hoe technologie kan helpen bij de grote vragen en uitdagingen van onze tijd. In een tijd waarin veranderingen elkaar steeds sneller opvolgen en verandering de enige constante is, vindt STRP het van belang dat jongeren onderzoekend, kritisch en creatief zijn.

We stimuleren jongeren om na te denken over wat zij zelf vinden en wat zij zelf wensen. Zo ervaren zij dat ze zelf richting kunnen geven aan de toekomst. Via de weg van verbeelding en de denk- en verbeeldingskracht van kunstenaars komen we tot nieuwe opbouwende toekomstscenario’s.

STRP is sterk in het co-produceren en co-creëren van nieuwe kunstwerken en formats, en dat geldt ook voor STRP Onderwijs. Jaarlijks werken we samen met kunstenaars, designers en makers met wie we samen workshops ontwikkelen en kunstprojecten realiseren die in samenwerking met jongeren tot stand komen. Samen met een co-creator experimenteren we met de vorm van Spacemakers-kennisbijeenkomsten zodat we niet alleen vertellen over onze visie en aanpak, maar deze ook meteen in praktijk brengen.

Adres
Torenallee 32-08
5617 BD Eindhoven

Contact
Tel.:040-2367228
info@strp.nl
https://onderwijs.strp.nl/
Aanbod van deze aanbieder:
Foto bij De Stad Spreekt

De Stad Spreekt

STRP

VO

Niveau

Discipline

Foto bij Tours en workshops STRP Festival 2023

Tours en workshops STRP Festival 2023

STRP

7 - VO

Niveau

Discipline