Home > Aanbod > NAC Street League

NAC Street League

Gegeven door: NAC

Activiteit

Discipline
sport
Werkvorm
Werkbladen

Bij het programma behoren werkbladen welke uitgegeven worden door NAC Maatschappelijk. 

Locatie
Op school
Niveau
groep 7, 8
Vorm
Geschikt voor zowel speciaal als regulier onderwijs
Groepsgrootte
Min. 10 deelnemers Max. 150 deelnemers , min. 1 begeleiders max. 5 begeleiders
Type
Lesprogramma
Werkvorm
Actief
Periode
Vanaf 07-10-2021 tot 19-05-2022

Inhoud

De NAC Junior Street League is dé straatvoetbalcompetitie van Breda. De competitie wordt georganiseerd voor de groepen 7 en 8 van Bredase basisscholen. Samen met klasgenoten vorm je een team dat deelneemt aan de wedstrijddagen, gastlessen en straatvoetbalclinics.

De wedstrijden vinden iedere dinsdagmiddag van 16.00 uur tot 17.00 uur plaats. De gastlessen worden in samenwerking met professionele partners georganiseerd en in overleg met de school ingepland.

Toelichting competenties en kerndoelen:

De onderwerpen sportiviteit en respect staan centraal in het programma. Daarnaast proberen we door middel van het programma kinderen te activeren en motiveren voor een gezonde leefstijl. Tijdens de gastlessen worden verschillende actuele maatschappelijke thema's onder de aandacht gebracht zoals bijvoorbeeld discriminatie, omgaan met geld, omgaan met social media en alcohol en groepsdruk. De meest sportieve en actieve school wint een schoolreis!

Wat wordt er gevraagd van de leerkracht:

Er wordt van de leerkracht verwacht dat hij/zij een team vormt en als begeleider aanwezig is tijdens de wedstrijden en evenementen. Hierbij kunnen zij rouleren van docent of geholpen worden door NAC Maatschappelijk.

De gastlessen kunnen plaatsvinden in het reguliere lesrooster op school. Van de docenten wordt verwacht dat zij een actieve houding aannemen tijdens de gastlessen.

 

Uitvoering door:

NAC Maatschappelijk

Tijdsinvestering:

Scholen kunnen wekelijks met hetzelfde team spelen of zij kunnen rouleren met leerlingen. Het kost de docent één uur in de week om de wedstrijd te begeleiden. De gastlessen nemen twee tot vier uur tijd in beslag per klas, dit ligt aan de keuze van de school. Er vindt een kick-off plaats in oktober en een finaledag in mei welke beiden een half dagdeel duren.

Kosten

Kosten
€ 150,00 per activiteit

Toelichting op de kosten:
Kostprijsberekening  bedrag eenheid toelichting
Activiteit   € 150,00 per activiteit Per klas rekenen wij €150,- voor deelname.
Materiaalkosten   € 0,00 per activiteit
Overige kosten € 0,00 per activiteit
Reiskosten € 0,00 per activiteit
Excl. vervoerskosten    V 
        
 

Voor deelname aan de NAC Street League rekenen wij €150,- per klas met een maximum van €450,- per school. Dit bedrag is inclusief materiaal, tenues, workshops, programma en de kans op een geheel verzorgde schoolreis.